Kamala Beach, matkultur


Kamala Beach lockar till sig turister från alla världens hörn. Därför finns också nästan alla världens kök representerade i samhällets restaurang- och barutbud. Matställen som serverar thailändsk mat finns naturligtvis i överflöd, men även den som hellre vill äta skandinaviskt har många alternativ. Två restauranger som serverar mer traditionell skandinavisk mat är Deng samt Salt & Pepper. 

Kamala Beach är inte särskilt stort vilket innebär att man kan strosa genom samhället i sin egen takt i jakten på ett bra matställe. Om man har vissa preferenser när det gäller mat så är det dock bra att känna till att de lite mer exklusiva restaurangerna ligger i den södra delen av samhället, medan restaurangerna i stadskärnan mest fokuserar på traditionell thaimat. Vid de mer exklusiva restaurangerna kan man beställa vin till middagen. Den riktigt hungrige resenären gör klokt i att besöka nöjesparken FantaSea. Här serveras en buffé med ett utbud som har något för alla smaker.

Utelivet i Kamala Beach är ganska lugnt, men det är inte svårt att hitta en bar där man kan njuta av lite starkare drycker och slappna av till bra musik. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *